Kaupunkiseikkailu goes tablet!

Huippu-uutuus kesälle 2019!

 

Perinteisen paperilla toimivan kaupunkiseikkailun lisäksi meillä on käytössä tableteilla toimiva kaupunkiseikkailu jossa mm. aikarajoitteiset tehtävät aiheuttavat varmasti lisäjännitystä ja haastetta. Tieto kilpakumppaneiden etenemisestä ei helpota asiaa yhtään. Onko teidän työryhmänne valmis ottamaan haasteen vastaan? Löydättekö esimerkiksi valokuvassa olevan kohteen kaupungista? Siellä odottaa salainen tehtävä vain teidän ryhmälle! Aikaraoitteisten tehtävien lisäksi rasteilla on hauskoja valokuvaustehtäviä ja pelinohjaaja saattaa kesken kaiken antaa salaisen rastipaikan vihjeen pelin chättiin.

 

Kaupunkiseikkailuja on kaksi erilaista. Toinen on teemalla "Kaupunkin tutuksi", jossa tehtävät pääosin liittyvät Lappeenrannan kaupunkiin ja sen historiaan. Seikkailu on myös englanniksi. Toinen seikkailuista on perinteisempi kisailu, jossa rastitehtävät vaihtelevat laidasta laitaan. Mukana on paikkojen etsintää, loogista päättelyä, valokuvausta ja kaikkea siltä väliltä. Vaikkapa oluiden maistelurasti?

 

Kaupunkiseikkailujen radat on sijoitettu kaupunkien ydinkeskustojen ympärille. Osallistujat eivät tarvitse kuin reipasta kilpailuhenkeä. Kaikki välineet kaupunkiseikkailun suorittamiseen saatte meiltä. Itse seikkailuohjelma on helppo käyttöinen. Voimme räätälöidä kaupunkiseikkailuun juuri teidän ryhmällenne sopivia rastitehtäviä. Rastien tehtävät/kysymykset voivat liittyä esimerkiksi juuri päättyneeseen koulutukseen. Räätälöidyn tehtäväradan voi luoda minne vain, sen ei siis tarvitse rajoittua kaupungin keskustaan.

Hinnasto:

Esimerkkihinta: 830 €/20hlö ryhmä

Hinnat sis. Valmis kaupunkiseikkailu, tabletit, opastus ja ohjaus, ALV

Ryhmäkoko: 10-100+ hlö

Tapahtuman kesto: Suositeltu pituus noin 2h

Maksutapa: Käteinen tai lasku

Opastuksen kieli: Suomi tai Englanti

Aktiviteetti saatavilla: Huhtikuu-joulukuu

Aktiviteetin toteutuspaikka: Lappeenranta

Omat varusteet: Hyvät kävelykengät

Varaukset/kyselyt alla olevalla lomakkeella, sähköpostitse teemu@saimaanpalju.fi tai soittamalla suoraan Teemulle 040 588 0738

Lähetetään lomaketta...

Virhe palvelimessa.

Lomake vastaanotettu.

Yhteystiedot

Yrittäjä: Teemu Virtanen

Puhelin: 040 588 0738

Sähköposti: teemu@saimaanpalju.fi

Saimaan palju ja aktiviteetti 2618390-9

Saimaan palju ja lautta Oy 2848931-1

Menu