Yrittäjä: Teemu Virtanen

Varaukset

040 588 0738

Sähköposti

teemu@saimaanpalju.fi

Saunalautan lähtöpaikka

Saunalautta risteilyt

Uutuutena kesälle 2019: SUP-laudat mukaan lautalle!

Esimerkkejä virkistypäivän ohjelmista saunalautalla

 

Saimaan paljun täydenpalvelun saunalautta on ensimmäinen Lappeenrannan satamasta risteilevä saunalautta. Lautan lähes 50 neliön sisätilat tarjoavat risteilyvieraille poikkeuksellisen upean elämyksen Saimaan aalloilla. Kokonaispinta-alaa lautalla on yli 150 neliötä, tehden lautasta yhden Suomen suurimmista saunalautoista. Asiakkaita kyytiin mahtuu 12, miehistön lisäksi.

 

Saunalautan mukavuudet

Mukavuuksiin kuuluu kaksi vesi vessaa, 26 neliön oleskelutila, pukuhuone, tilava sauna sekä lämminsuihku. Pesuaineet voi jättää kotiin, käytössänne on laaja valikoima biohajoavia pesuaineta. Sauna lämpenee Misan laadukkaalla puukiukaalla.

Katolla sijaitsee suuri 70 neliön aurinkoterassi. Terassilla on kaasugrilli asiakkaiden vapaassa käytössä. Lautalla on myös videotykki sekä bluetooth kaiutin. Lautalla on myös pistorasioita joista asiakkaat voivat vapaasti ladata omia laitteitaan.

 

Saunalautta ja ruokailu

Yhteistyökumppanimme saunalautan ruokailujen suhteen on Kattava Catering. Kattava Cateringin kautta pystymme tarjoamaan teille erityisen herkullista ja laadukasta ruokaa. Unohtumattoman elämyksen tarjoaa esimerkiksi grillimenu, jonka grillikokki valmistaa saunalautan yläkannen aurinkoterassilla ryhmällenne. Esimerkki menut löytyvät täältä.

 

Myös omat eväät ovat sallittuja. Meillä ei ole anniskeluoikeutta, joten omat juomat ovat sallittuja. Sopimukseen mukaan juomat voi tuoda lautan jääkaappiin jo valmiiksi viilenemään ennen risteilyä.

Saunalautta hinnasto:

Sunnuntai-Torstai

360 € / 2 tuntia

480 € / 3 tuntia

590 € / 4 tuntia

 

 Perjantai

400 € / 2 tuntia

530 € / 3 tuntia

650 € / 4 tuntia

 

Lauantai

450 € / 2 tuntia

580 € / 3 tuntia

700 € / 4 tuntia

 

Pidemmät risteilyt sopimuksen mukaan

 

 Lisäpalvelut:

Vuokrapyyhkeet á 5 €/kpl

SUP-laudat 30 €/kpl

 

Kaikki hinnat sis. ALV

Saunalautan varaaminen

Alla olevasta varauskalenterista näet ajantasalla olevan varaustilanteen. Yhdelle päivälle mahtuu useampia risteilyjä. Risteilyjen välissä on lähtökohtaisesti 30min -1h siivous-ja ylläpitotauko. Saunalautta risteilee varausten mukaisesti klo 07:00-24:00 välisenä aikana. Jos haluat nähdä tarkemmin päivän vapaat ajat, siirry kalenterissa viikko näkymään. Risteilylle mahtuu mukaan 12 asiakasta.

 Varaukset/kyselyt alla olevalla lomakkeella, sähköpostitse teemu@saimaanpalju.fi tai soittamalla suoraan Teemulle 040 588 0738

Lähetetään lomaketta...

Virhe palvelimessa.

Lomake vastaanotettu.

Yhteystiedot

Yrittäjä: Teemu Virtanen

Puhelin: 040 588 0738

Sähköposti: teemu@saimaanpalju.fi

Saimaan palju ja aktiviteetti 2618390-9

Saimaan palju ja lautta Oy 2848931-1