Tyky-päivä rastitehtävillä

Rastitehtävät ovat suunniteltu osaksi tyky-päivää. Rastit koostuvat pääosin aktiviteeteista, jotka ovat kestoltaan 30min-60min. Päivä voi koostua samantyylisistä rasteista, kuten ammuntaa jousella, ritsalla, puhallusputkella, ilmapistoolilla ja paintball aseella. Päivän teema voi olla myös hyvinvointiin painottuva, jolloin loistavina rasteina voisi olla sauvakävely ja jooga. Te voitte päättä millaisen päivän haluatte!

 

Rastitehtävät voidaan toteuttaa useissa eri paikoissa. Jos teillä ei ole paikkaa valmiina, voimme yhdessä miettiä sopivan paikan teidän tyky-päivälle.

 

Rastitehtäviä

Metsägolf, Metsäjalkapallogolf

Tarkkuusammuntaa useilla välineillä

Frisbeegolf

Sauvakävely

Suunnistus monella tapaa

Jooga

Solmukisailua, alaköysirata

Puolijoukkuetaltanpystytys: monella tapaa

Pihapelejä: speedminton, mölkky, petanque

Mini katapultin rakennusta

Tyky -olympialaiset

Jos etsin kevyttä ja rentoa tekemistä tyky-päivään, niin tässä on oiva ratkaisu! Viime kesän ehdoton hitti tuotteemme oli Saimaan Paljun tyky -olympialaiset. Valikoimassa on runsaasti erilaisia pienpelejä, joista voidaan rakentaa hauska joukkuekilpailu jokaisen ryhmän toiveiden mukaan. Pelejä on niin ulko- kuin sisätiloihinkin. Pelien joukossa on hoksaamista sekä nopeaa toimintaa vaativia pelejä. Jokaisessa pelissä tärkeintä on kuitenkin joukkueen yhteistoiminta!

 

Tyky -olympialaiset voidaan järjestää lähes missä vain. Esimerkiksi toimipaikkanne pihapiirissä, mökillä tai kaupungin keskustan puistossa. Jos tilaa on niukalti käytössä, niin pienpeleistä kannattaa valita ne, jotka vievät vähiten tilaa. Pienimmillään pelejä voidaan järjestää vaikkapa mökkitiellä.

 

Kevyen tykyilyn jälkeen suosittelemme Saunaristeilyä yhdellä Suomen upeimmista saunalalautoista! Tervetuloa viettämään hauska päivä yhdessä

Hinnasto

Hinta alk: 350€/ryhmä (esimerkkihinta tyky -olympialaisille jos osallistujia alle 20)

Ryhmän minimikoko: 10 hlö

Maksutapa: Käteinen tai lasku

Ohjelman kesto: 1-3h

Opastuksen kieli: Suomi tai Englanti

Aktiviteetti saatavilla: Toukokuu-lokakuu

Tapahtuman toteutuspaikka: Lappeenranta, Savitaipale

Omat varusteet: Säänmukainen pukeutuminen

Lähetetään lomaketta...

Virhe palvelimessa.

Lomake vastaanotettu.

Yhteystiedot

Yrittäjä: Teemu Virtanen

Puhelin: 040 588 0738

Sähköposti: teemu@saimaanpalju.fi

Saimaan palju ja aktiviteetti 2618390-9

Saimaan palju ja lautta Oy 2848931-1